Werkkleding

Op deze afdeling adviseren de dames u graag met welke kleding het beste bij u past. Onze afdeling heeft een stoere en robuuste uitstraling, waarbij de kleding op een sfeervolle en toch professionele wijze wordt gepresenteerd. Door houten elementen toe te passen op de afdeling is het een prachtige afdeling geworden. De kleding van de merken Blåkläder, Carhartt en Tricorp worden overzichtelijk gepresenteerd.
Blåkläder als topmerk met een mooie en stoere uitstraling, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en past zich mooi aan met de huidige mode, waarbij de nadruk ligt op een goede pasvorm en een beschermende functie.

Tricorp als merk voor de werkkleding waarbij de nadruk ligt op de zichtbaarheid langs de weg en op de bouw, maar ook voor kleding voor de uitvoerder en bied dit merk zelfs casual kleding. Carhartt is een stoer Amerikaans kledingmerk, vervaardigd uit 100% katoen, een zware kwaliteit en een stijl die voor de stoere mannen is.We bieden een ruim assortiment aan bedrijfskleding en er zijn voldoende voorraden. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Bedrukken of borduren

Om een unieke uitstraling te krijgen, kunt u bij ons uw kleding ook laten voorzien van uw logo. Of het nu uw logo is of een standaard tekst, het is allemaal mogelijk. Wij kunnen uw logo laten bedrukken of borduren zodat de kleding een luxueuze uitstraling krijgt.

Werkschoenen

De werkschoenen worden gepresenteerd op een muur met dikke houten schappen; heel stoer en een bouwachtige uitstraling. Hier presenteren wij de merken GriSport, Arbesko, Sixton, MrMiles, Olang en Redbrick. Alle schoenen zijn (zolang de voorraad strekt) uit voorraad leverbaar.

Klompen en laarzen hebben we van de merken Dunlop, Sika, Strovels, Eurodan maar ook kinderklompen en laarsjes in trendy kleuren.

Wandel/trekkingschoenen

Ook hebben wij wandel/trekkingschoenen in ons assortiment.

Kijk snel in de catalogus van 2019

Kijk snel in de catalogus van 2019.

THE CATALOGUE 2019
MIS HET NIET! DE STERKE, DUURZAME EN FUNCTIONELE WERKKLEDING DIE BLÅKLÄDER TE BIEDEN HEEFT.

Klik op de foto om de catalogus te bekijken.

Check de nieuwe collectie Unite

Waarom kleden als een amateur Wanneer je werkt als een prof?

Check de nieuwe collectie Unite van Blåkläder profilerende werkkleding in 6 kleurcombinaties.

Klik op de foto om de catalogus te bekijken.

Werkkleding en acties voor lente/zomer 2019

Workwear magazine

Werkkleding en acties voor lente/zomer 2019

Klik op de foto om de catalogus te bekijken.

Onze merken:

Blåkläder | Technisch Bouwcentrum Ederveen Carhartt | Technisch Bouwcentrum Ederveen Tricorp | Technisch Bouwcentrum Ederveen Grisport | Technisch Bouwcentrum Ederveen Arbesko | Technisch Bouwcentrum Ederveen Sixton | Technisch Bouwcentrum Ederveen Mr Miles | Technisch Bouwcentrum Ederveen Red Brick | Technisch Bouwcentrum Ederveen