Kersverse ondernemers op een vertrouwd adres

Er gaat een grote wens in vervulling voor Freddy en Carine Blotenburg. Het echtpaar wordt eigenaar van Badkamerdomein in Ederveen. Een gloednieuwe naam op een vertrouwde locatie.

In Ederveen heeft eigenaar Arwin Bouwheer al jarenlang het Technisch Bouwcentrum Ederveen met een badkamershowroom onder de naam TBE sanitair en tegels. Hij vroeg Freddy om de sanitair-afdeling over te nemen: een mooie kans die Freddy en Carine met beide handen aangrepen. Ze willen de typische no-nonsense sfeer vasthouden, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden. Het assortiment is breed en de persoonlijke aandacht comfortabel. Iedereen is van harte welkom. In alle rust kunnen klanten rondkijken en ideeën opdoen voor hun nieuwe badkamer. Het bestaande technisch bouwcentrum TBE blijft overigens eigendom van Bouwheer.

Ontdek gewone luxe

In de badkamershowroom voelen de klanten zich direct thuis. Freddy vat het samen in zijn motto: “Bij ons ontdek je gewone luxe. Jouw eigen badkamer is natuurlijk jouw speciale plek, jouw eigen domein. Douchen of een bad nemen is een moment om van te genieten. Het is belangrijk dat de badkamer al snel heel eigen aanvoelt. Die persoonlijke wensen bespreken we onder het genot van kwaliteitskoffie of heerlijke thee.” De nieuwe naam Badkamerdomein valt al direct in goede aarde bij de relaties. Zijn vrouw Carine vult aan: “We hoefden niet lang na te denken over deze stap. Mensen die ons kennen weten dat we al langer voor onszelf wilden beginnen. We krijgen veel positieve reacties en het helpt natuurlijk dat Freddy al jarenlang een bekend gezicht is in de zaak.” Een andere bekende van TBE sanitair is Peter van Kruistum. Hij heeft 30 jaar ervaring en veel kennis van zaken. Peter blijft werkzaam bij Badkamerdomein.

Badkamerbeleving

De badkamerbeleving wordt tot in detail doorgevoerd. Carine ontfermt zich onder andere over de perfecte aankleding van de opstellingen. De styling is bij haar in goede handen en zo vult zij haar man goed aan. Freddy: “We zijn er echt voor een brede klantengroep. Van een moderne designbadkamer tot een klassieke met sierlijke kranen en accenten, Badkamerdomein biedt het allemaal. We herkennen al snel welk ontwerp de klant aanspreekt en nemen de tijd voor een 3D-maatwerktekening. Als alle materialen zijn uitgezocht verzorgen we ook de complete realisatie in de woning.”

Badkamerdomein voert vele bekende merken zoals Sealskin, Villeroy & Boch, Sphinx en Geberit etc. Door het grote aantal showroomopstellingen zien bezoekers direct hoe de wand- en vloertegels, sanitair en accessoires combineren tot een waar domein. Je zou er zo een douche nemen.

Badkamerdomein kunt u telefonisch bereiken op 0318 261545 of via de website www.badkamerdomein.nl

Bekijk onze website