Elektrisch gereedschap

Op deze afdeling presenteren wij onze diverse A-merken elektrisch gereedschap. De topmerken Mafell en Festool op het gebied van houtbewerking en sanering. En de merken DeWalt, Panasonic, Makita, Metabo voor de allround klussen, waarbij helemaal ingezet wordt op een snoerloze bouwplaats. DeWalt met flexvolt accu´s van 54V, waarbij zelfs een afkortzaag met zaagblad 305 mm op accu aangedreven word.
Maar ook Metabo timmert daarmee volop aan de weg met een grote haakse slijper van 230 mm op twee accu’s van 18 Volt. dit zijn maar 2 voorbeelden van wat allemaal mogelijk is op het gebied van de door accu’s aangedreven machines.

Op het gebied van compressoren en luchtgereedschap hebben we de merken Contimac, Aerfast, Nicomax, Senco.
Bouwstofzuigers hebben we van de merken Festool, Starmix en Ghibli. De bouwlasers van de merken Laserliner en Sola staan ook op deze afdeling. Nieuw in het assortiment van TBE zijn de scanners en detectors van Zircon.

Op deze manier proberen we een compleet assortiment te bieden voor de aannemer/zzp-er en de professionele klusser. Verder bieden we van de A-merken instapmodellen aan voor de consument. Ook kunnen alle machines ter plekke getest worden, voordat er tot aanschaf overgegaan wordt.

Handgereedschap

Op deze afdeling presenteren wij onze diverse gereedschappen van A-merken. Gedore en Beta zijn speciaal voor de werkplaatsinrichting. Deze merken leveren we aan diverse autobedrijven en fietsenmakers in de omgeving van Ederveen.

Ook aan de klussers is gedacht. We hebben namelijk kwalitatief goed gereedschap, waarvan de prijsklasse gemiddeld iets lager ligt dan de eerder genoemde merken (zo’n 25 tot 30 procent lager). Deze merken zijn bekend onder de namen Carolus en Beta Easy.

Heel bekende merken in de bouwwereld zijn Stanley, Bahco, Sola waterpassen, Knipex tangen, Wiha schroevendraaiers en bits, Bessey lijmtangen, Schwan metselgereedschap, stucadoorsgereedschap van VerhoevenTools en gereedschap voor de tegelzetter van het merk Rubi. Een merk wat steeds bekender wordt, is Hultafords, maar ook hamers met glasfiber steel van Everest, stratenmakers gereedschap van de Witt en popnagels en nieten van het merk Rapid.

Het assortiment voor de bouw bevat ook haspels en werkverlichting wat op dit moment helemaal overgaat op ledverlichting.


Op de foto ziet u de Beta werkplaatsinrichting opgesteld bij ons in de winkel

Nieuw bij TBE - Beta werkplaatsinrichting

Camo terrasaanlegsysteem

Het CAMO Terrasaanlegsysteem levert een prachtig, schroefvrij, blootsvoets-vriendelijk terras en vermindert oppervlakteversplintering! Met de MARKSMAN PRO apparaten geleidt u de schroeven in een 45° schuine hoek de terrasvlonder in en creëert u automatisch een tussenruimte van 1.6 mm tussen de verschillende planken.
Klik op de foto voor een demonstratiefilm op YouTube.

Reparatie

Een machine die stopt met werken, precies nu u hem eigenlijk niet kan missen. Dit is een heel herkenbaar en vervelend probleem voor velen. Daarom hebben wij bij TBE naast de verkoop van elektrisch gereedschap ook een uitgebreide service op het gebied van reparaties. Bij problemen staan wij klaar voor u om de reparatie in behandeling te nemen en deze zo spoedig mogelijk weer in juiste staat werkend te krijgen. Als het nodig is proberen wij u direct weer op gang te helpen met een leen machine. Deze mag kosteloos gebruikt worden tot de reparatie is voltooid. Wat het probleem ook is, wij proberen met u mee te denken door het geven van advies, het maken van een prijsopgave of in het uiterste geval het doen van een inruilvoorstel. Op deze manier staan wij altijd voor u klaar en heeft u een zorg minder.

Onze merken:

Mafell | Technisch Bouwcentrum Ederveen Festool | Technisch Bouwcentrum Ederveen DeWalt | Technisch Bouwcentrum Ederveen Panasonic | Technisch Bouwcentrum Ederveen Makita | Technisch Bouwcentrum Ederveen Metabo | Technisch Bouwcentrum Ederveen Gedore | Technisch Bouwcentrum Ederveen Beta | Technisch Bouwcentrum Ederveen Stanley | Technisch Bouwcentrum Ederveen Bahco | Technisch Bouwcentrum Ederveen Knipex | Technisch Bouwcentrum Ederveen Wiha | Technisch Bouwcentrum Ederveen Rubi | Technisch Bouwcentrum Ederveen Starmix | Technisch Bouwcentrum Ederveen Zircon | TBE - Technisch Bouwcentrum Ederveen