Elektra

Dit presenteren we op twee afdelingen. Elektra ligt op de afdeling in en om het huis, zoals we dat noemen. Dit bevat bijna alles op het gebied van elektra; van spijkerclips en lasklemmen tot rollen kabels. Stopcontacten en schakelaars hebben wij van de merken Gira, Busch-Jaeger, en Peha.

Verlichting hebben we van de merken Philips, Osram en Calex, waarbij het assortiment grotendeels gericht is op Ledverlichting. Ook is er genoeg keus uit inbouwarmaturen en spots. Ook TL-lampen hebben we in leduitvoeringen. Een mooie toevoeging op deze afdeling is het merk Ledbees. Dit merk biedt een tal van oplossingen op het gebied van led strips en mooie inbouwspots, voor bijvoorbeeld een keuken of veranda. Zo zijn veel van deze producten te bedienen d.m.v. je smartphone.

Daarnaast hebben we ook het merk DIO in huis, waarmee je op afstand je verlichting kunt aan en uitzetten.
Ook deze producten zijn d.m.v. een homebox aan te sturen, met de smartphone of tablet. Verder presenteren we op deze afdeling ook nog tuinverlichting van het merk KS. Dat is een uitgebreid assortiment met mooie armaturen, van landelijk tot modern.

Ook voor deurbellen bent u aan het juiste adres. Dit hebben we van o.a. Honeywell en Chacon.

Verlichting

Op onze verlichtingsafdeling hebben we een groot assortiment Ledlampen van de merken Philips, Osram en Calex, waarbij het assortiment grotendeels gericht is op Ledverlichting. Ook is er genoeg keus uit inbouwarmaturen en spots. Ook TL-lampen hebben we in leduitvoeringen. Een mooie toevoeging op deze afdeling is het merk Ledbees. Dit merk biedt een tal van oplossingen op het gebied van led strips en mooie inbouwspots, voor bijvoorbeeld een keuken of veranda. Zo zijn veel van deze producten te bedienen d.m.v. je smartphone. Daarnaast hebben we ook het merk DIO in huis, waarmee je op afstand je verlichting kunt aan en uitzetten.
Ook deze producten zijn d.m.v. een homebox aan te sturen, met de smartphone of tablet. Verder presenteren we op deze afdeling ook nog tuinverlichting van het merk KS. Dat is een uitgebreid assortiment met mooie armaturen, van landelijk tot modern.

Led Filament

LED filament lampen zijn dé vervanger van de traditionele gloeilamp. De lampen lijken veel op de ouderwetse verlichting, maar kenmerken zich door haar moderne technologie, die in staat is om een authentieke en warme sfeer te creëren. Waar vroeger gebruik werd gemaakt van gloeidraad, zorgen de kleine LEDs (verwerkt in de lamp) ervoor dat hetzelfde effect kan worden nagebootst. Doordat de nieuwe generatie lampen veel op de oude lampen lijken, zijn de lampen bijna niet van elkaar te onderscheiden als het gaat om design en uitstraling. Een belangrijke onderdeel van deze revolutionaire techniek is dat het licht constant blijft en direct gaat branden wanneer de verlichting wordt ingeschakeld. De lampen hebben geen opstarttijd nodig om haar volledige lichtopbrengst te bereiken. Iets wat bij halogeenverlichting altijd gebeurt tijdens het inschakelen.

Onze merken:

Gira | Technisch Bouwcentrum Ederveen Busch-Jaeger | Technisch Bouwcentrum Ederveen Peha | Technisch Bouwcentrum Ederveen Osram | Technisch Bouwcentrum Ederveen Calex | Technisch Bouwcentrum Ederveen Ledbees | Technisch Bouwcentrum Ederveen Dio | Technisch Bouwcentrum Ederveen KS | Technisch Bouwcentrum Ederveen Chacon | Technisch Bouwcentrum Ederveen