Verf

Verf, je ziet het overal om je heen. Huizen worden geschilderd, oude stoeltjes worden opgeknapt. Interieurs krijgen en nieuwe ‘look’. Door dit alles heen creëren we onze eigen stijl. Zo wordt verf decoratief gebruikt terwijl het ook gelijk een beschermde functie heeft voor het hout. Vooral van buitenaf waar weersinvloeden een grote plaats innemen. Om dit te realiseren heb je verf nodig.

Onze afdeling bevat merken als Sikkens, Flexa, Cetabever, Hermadix, Hammerite en CePe. Hier staat ook een mengmachine, waarmee het mogelijk is om veel verschillende kleuren te mengen, geheel naar wens van de klant.
Van Sikkens en Flexa hebben wij verschillende muurverven en lakken voor binnen en buiten. In hoogglans of zijdeglans, watergedragen of terpentine. Graag adviseren wij je over welke soort verf en kwast je hiervoor nodig hebt.

Een mooie toevoeging op deze afdeling is het merk CePe. Hier zijn leuke effecten mee te behalen wat betreft meubels en andere ondergronden. Daarnaast hebben wij beitsen van Hermadix en CetaBever.
Hier vind je beits voor hardhout, geïmpregneerd- steiger- en Douglas hout.

Als Sikkens specialist is, op deze afdeling, advies het belangrijkste en nemen we uiteraard graag de tijd om u te adviseren. Ook het gebruik van de juiste technieken is zeer belangrijk als het gaat om verf, om zo het beste resultaat te kunnen behalen. Ook op dit gebied willen wij u graag adviseren.

Sikkens buitenlakken

Nu 20% Korting op alle Sikkens buitenlakken

T/m 31 augustus 2018 20% korting op de Sikkens buitenlakkken o.a.:

Sikkens Rubbol SB
-Optimale bescherming en glansbehoud, tot 8 jaar
-Prettige verwerking
-Makkelijk te verwerken in alle 4-seizoenen (van 0°C tot 30°C)

Sikkens Rubbol EPS
-Vochtregulerend
-Uitstekende vloeiing
-Hoge dekkracht
-Gemakkelijk verwerkbaar
-Goed vullend
-Goede weervastheid

Sikkens Rubbol XD High Gloss
-10 jaar bescherming tegen UV-straling en weersinvloeden
-Gepatenteerde unieke StAR-technologie
-Optimaal glans- en kleurbehoud

Huishoudelijk

Verder presenteren we huishoudelijke artikelen, zoals HG reinigingsmiddelen, Brabantia prullenbakken, brievenbussen en droogmolens, Sealskin badmatten en douchegordijnen, Miele en Numatic (bekende Henry) stofzuigers, en ook stofzuigerzakken en accessoires. De buiten en binnenmatten voeren wij van het merk Hamat. Op deze afdeling vindt u ook o.a. beschermvilt en tape van Deltafix, hoogwaardige kleefproducten van Tesa en verschillende maten plakletters van PICKUP.

Verder nog een beperkt aanbod in auto en fietsspullen.

Henry stofzuiger | Technisch Bouwcentrum Ederveen

Onze merken:

Sikkens | Technisch Bouwcentrum Ederveen Flexa | Technisch Bouwcentrum Ederveen Cetabever | Technisch Bouwcentrum Ederveen Hammerite | Technisch Bouwcentrum Ederveen Alabastine | Technisch Bouwcentrum Ederveen HG | Technisch Bouwcentrum Ederveen Tesa | Technisch Bouwcentrum Ederveen